Tannlegeskrekk

TANNLEGESKREKK

Enkelte av våre pasienter her på Torgallmenning 3B Tannlegepraksis lider dessverre av tannlegeskrekk. De kan fortelle om traumatiske opplevelser, særlig fra skoletannlegen. Dette medfører ofte at de går lenge uten å oppsøke tannlege og problemene blir verre enn de ville blitt ved jevnlige kontroller.

I tannlegepraksisen vår skal du være trygg på at du blir godt tatt vare på. Vi tar oss god tid. Du bestemmer hva som skal gjøres og når. Du er sjefen.

Første skritt er å bestille time og benytte seg av den. Du vil da i første omgang få en oversikt over hva som bør gjøres – det blir ingen behandling ved første besøk med mindre du selv er klar for det.

Dersom du ønsker å ha en venn med deg under tannlegebesøket er det fullt mulig. Vi finner en ekstra stol slik at vedkommende kan sitte inne på behandlingsrommet med deg hele veien.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål. Ofte kan det hjelpe å snakke om det og få vite litt om hva de forskjellige behandlingene innebærer – vi vil at besøket ditt hos oss skal være så behagelig som mulig.

Ta kontakt dersom du ønsker å bestille time eller har spørsmål angående våre tjenester.

  Om oss
  Vi har dyktige medarbeidere som kan tannpleie – allmenntannleger, spesialister og tannpleiere.
  Tjenester
  På vårt tannlegekontor i Bergen sentrum jobber det tannleger og spesialister som kan tilby deg en rekke tjenester.
  Adkomst
  Vi holder til i 4. etasje i Torgallmenning 3B, med inngang ved siden av 7-Eleven ved Sjøfartsmonumentet.
  Kontaktinformasjon
  Torgallmenning 3B, 5014 Bergen
  Telefon: 55 31 68 94
  E-post: post@torgallmenningtannleger.no