Helseskjema

HELSESKJEMA

Som ny pasient hos Torgallmenning 3B Tannlegepraksis, er det nødvendig at du fyller ut et helseskjema når du kommer til første time/konsultasjon.

Det anbefales at du kommer 10 min før avtalt tidpunkt for time, slik at du har god tid til å fylle ut skjemaet. Om du kommer inn døren akkurat det tidspunktet timeavtalen er, vil det bety mindre tid som tannlegen kan bruke på konsultasjonen.

Du kan også laste ned helseskjema i PDF-format på din datamaskin og fylle ut dette før du kommer til timen. Da må du huske å skrive ut og ta det med til timen.

Vennligst merk at du må skrive ut skjemaet og ta med til timen. Det er ikke mulig å sende det elektronisk. Felt med navn, personnummer og signatur må fylles ut for hånd.

Last ned helseskjema
helseskjema2018      

helseskjema engelsk 2018

Her er noen tips for utfylling
Bruker du mange medisiner, kan du ta med deg liste over dette, ikke nødvendig å fylle ut på skjemaet.
Husk briller.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Torgallmenning 3b tannlegepraksis AS.og ansvarlig for erklæringen er Stein Gunnar Andersen.
Den forklarer forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.
Opplysningene vi henter inn er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, personnummer og helseerklæring.
Alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, og Stein Gunnar Andersen er ansvarlig for dette.
Vi samler ikke inn opplysninger om deg som du selv ikke har oppgitt til oss.
Vi sikrer oss at all informasjon vi har om deg ikke kommer uvedkommende i hende, ved at alle våre underleverandører signerer databehandleravtaler med vår bedrift.
Informasjon om din tannhelse arkiveres i et dataprogram. Informasjonen som er lagt inn kan etter et døgn ikke slettes. Denne informasjonen lagres i all overskuelig framtid.
Annen informasjon om tannstatus makuleres etter ti år.
Vi gir ikke fra oss informasjon om din helse eller tannhelse til andre bortsett fra når vi henviser deg til andre tannleger.
Vi sikrer dine dataopplysninger ved at all kommunikasjon om tannhelseopplysninger foregår på sikrede linker gjennom Norsk helsenett.
Backup krypteres og lagres både på to ulike eksterne servere.
Du har har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet, og denne personvernerklæringen gir deg denne informasjonen.
Du har også rett til innsyn i egen journal.
Klinikken har implementert “Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgstjenesten”, som sikrer forsvarlig håndtering av sensibel informasjon.